1. Allmänna utrymmen

Föreningen har installerat automatiska dörröppnare. När du slagit in portkoden så öppnas dörren mot gatan därmed automatiskt. Tänk på att inte lämna ut portkoden till besökare. De kan istället använda sig av porttelefonen som finns i alla lägenheter och som du öppnar inifrån din lägenhet. För att ringa till önskad lägenhet trycker besökaren på önskad lägenhetsknapp. Du öppnar sedan dörren från din lägenhetstelefon som sitter på väggen i hallen genom att trycka in knappen med nyckelsymbol.

Postboxar
Post levereras till postboxarna som finns i entrén till varje trapphus. Varje lägenhet har egna nycklar som passar till den egna boxen. Om dina nycklar eller kolv går sönder kontaktar du ansvarar för nyckelhantering. Kontaktuppgifter finner du på hemsidan. Prenumererar du på en dagstidning så levereras dessa oftast i tidningshållaren utanför din lägenhetsdörr.

Nycklar
Nyckeln till din lägenhet fungerar även i våra ytterdörrar mot gatan och gården samt till garaget och förrådsutrymmena. Om du behöver fler nycklar än de tre som följer med lägenheten eller om du tappar bort dem och behöver byta låskolven så kontakta ansvarig för nyckelhantering. Kontaktuppgifter finner du på hemsidan.

Lån av bord och stolar vid privata fester
Barnvagns-/rullstolsutrymmen finns i anslutning till trapphuset på Skolvägen 3, plan 0. I detta rum har föreningen även två hopfällbara bord och 8 klappstolar som du kan låna om du behöver för privata fester i din lägenhet. På listan som hänger på väggen fyller du i datum när du behöver låna dessa. Under sommarperioden använder vi borden och stolar för gemensamma gårdsfester. I rummet finns även ett högskåp där föreningen förvarar gemensamma artiklar till våra gårdsfester.

Lägenhetsförråden finns på plan -1 i trapphusen på Skolvägen 3, 5 och 7. Dörrarna till förråden är gallerväggar och låses med eget hänglås.

Cyklar
Cyklar parkerar du antingen på markerade platser i cykelställ i garaget eller i cykelrummet, i cykelställ eller upphängning i taket, som du når via garaget.

Föreningen har 51 garageplatser inomhus varav 6 platser är bredare, 4 bredare med elstolpar, 2 handikapplatser samt 17 parkeringsplatser utomhus. De som hyr parkeringsplatser i garaget får tillgång till en dosa för att kunna öppna garageporten automatiskt. Föreningens parkeringsplatser administreras via ett av föreningen ägt AB, Suseboparken Parkerings AB. Vänd dig till ansvarig för uthyrningen av parkeringsplatserna om du önskar hyra en plats. Ansvarig kontaktperson framgår av hemsidan.

För vår gemensamma trivsel har föreningen köpt in loungemöbler i pergolan och soffor och bord vid sandlådan. Vi har också gemensamt hjälpts åt att installera tak på pergolan så att det går att sitta där även när det regnar. Vi uppskattar om du alltid lägger tillbaka sitt- och ryggdynorna till sofforna i förvaringsboxarna som står i pergolan så att de inte blir blöta. Om du vill låna gården för en egen privat fest så skriver du upp datum för detta i blanketten som finns i vänstra förvaringsboxen på gården.Föreningen anlitar en extern trädgårdsmästare som sköter våra blommor, växter och gräsmatta både på gården och utefter Skolvägen och Kyrkvägen. De ansvarar även för julgran och övrigt julpynt på gården och i trapphusen vid juletid och påsk